Amb Degustación de Titus Andrónicus La Fura torna als espais no convencionals i al “llenguatge furero” basat en l’acció, la imatge i la música alhora que comparteix l’espai escènic amb el públic. Es tracta d’una adaptació de Titus Andrónicus de Shakespeare. El desenvolupament de l’obra ens obsequia amb un àgape antropòfag en què es desencadena el final tràgic de gairebé tots els personatges. Escollida per aquest motiu, facilita l’entrada de La Fura en el món de la gastronomia, una nova porta per poder arribar a un dels sentits que la companyia mai havia agredit fins ara. I ho fa amb un dels grans de la cuina mundial: Andoni Luis Adúriz, restaurant Mugaritz, a Errenteria, el cinquè millor del món segons la prestigiosa The S. Pellegrino World’s 50 Best Restaurants 2010.
Direcció i dramatúrgia Pep Gatell
Adaptació text Salvador Oliva
Direcció gastronòmica equip Mugaritz Andoni Luis Aduriz, Javier Vergara, Dani Lasa
Composició musical Robert Merdzo
Ajudant direcció Kike Blanco
Direcció producció Nadala Fernández
Ajudant producció Ernest Coll
Vídeo Álan Fàbregas
Disseny il·luminació Cube BZ
Disseny vestuari Marga Binoux
Construcció escenografia Masters
Distribució Magnética Management
Coproducció La Fura del Baus, Kutxa, KH Lloreda, De Dietrich, Teatros del Canal
Amb la col·laboració Montgatina, Alfasom-Música Viva, Barcelona-Reykiavik, Ajuntament de Viladecans
Nascuda el 1979, La Fura dels Baus va revolucionar el món de les arts escèniques amb accions en què intervenia als espais reservats al públic.