15, 16 i 17 d'abril

DIEGO SINNIGER Taller Setmana Santa: Consciència creativa en moviment

Inscriu-t’hi

 

Compartir

DIRIGIT A: nenes i nens de 9 a 12 anys

La proposta es basa en poder endinsar-nos en un món de jocs i color per poder explorar el moviment a través dels sentits. Les diverses propostes que treballarem es basaran en diferents maneres d’abordar el cos, com per exemple des d’un punt rítmic, també físic / animal, abstracte, geomètric o fins i tot en parelles, trios i grups.

Els pilars d’aquest taller, es basen en poder lliurar als nens i nenes les ganes de seguir descobrint les infinites maneres de resposta que podem generar amb el nostre cos. En aquest cas la dansa s’alia  amb la idea de potenciar la creativitat i la curiositat del nostre propi art.

Diego Sinniger es denomina com un artista “sense etiqueta”. Li apassiona qualsevol forma d’expressió artística que aprofundeixi dins de la sensibilitat de l’individu. El seu principal eix és el moviment, on es defineix com a coreògraf i ballarí que desenvolupa el seu moviment des d’una tècnica que denomina consciència muscular (una barreja de la suma d’anys viatjant entre diferents cultures com la dansa contemporània, el hip hop, el circ o fins i tot les arts marcials). Va començar dins de les danses urbanes formant-se principalment a Espanya i Nova York.  Ha treballat en projectes nacionals i internacionals, com ara Brodas Bros, Uniq, Dblock, a base de bases, entre d’altres… Paral·lelament es va formar en dansa contemporània en diferents ciutats d’Espanya, França, Brussel·les i Alemanya, cursant diferents formacions i festivals com Varium (Barcelona), Cobosmika seeds (Palamós), Festival Deltebre Dansa, etc. En la seva estada a Brussel·les, va fer classes amb coreògrafs com Wim Vandekeybus, Elena Fokina, Peter Jasko, Anton Lachky, Jordi Corts, Laura Aris, Francisco Córdoba… Ha estat intèrpret i coreògraf dels espectacles DISCONNECT, LIOV i PAH. En els últims 5 anys ha treballat amb diferents companyies, com ara Lali Ayguadé Company (IUanMI, Kokoro, SABA), Roser López Espinosa (NOVEMBRE), Ziomara Hormaetxe (BIOPIRACY), Cia. Cobosmika (OTA, Scrakeja’t), entre d’altres… A dia d’avui s’interessa molt pel teatre i mètodes d’interpretació com el mètode Stanislavski o més encara, el mètode Lecoq (Jacque Lecoq). “Sempre pots descobrir o prendre consciència d’algun múscul del teu cos que et donarà infinites possibilitats de moviment.”

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

15, 16 i 17 d'abril

de 10 a 13 h

Sala PB

24 € per participant

Durada: Total: 9 hores (3 hores al dia)

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x