19 i 20 de juliol

Patatu. GREC’14

compra entrada

Share

Espectacle recomanat per a espectadors i espectadores a partir de 3 anys.
Gratuït amb el carnet del Club Super3

Les històries que l’actriu i autora Àngels Bassas inventava per al seu fill s’han convertit en llibres. I els llibres… en un patatuespectacle ple d’aventures divertidíssimes!

A més d’actriu de cinema, teatre i televisió, Àngels Bassas és una mare que, com la majoria, portava el seu fill a escola cada dia. I en el trajecte l’entretenia amb les aventures d’un personatge inventat. Qui era? Doncs el Patatu, un mig pagès mig pallasso que viu a la muntanya i té una pila d’amics amb qui passa moltes aventures divertides. Totes es van convertir en llibres editats per La Galera amb la col·laboració de l’il·lustrador Pedro Rodríguez i ara, després de l’èxit que han tingut, s’han convertit en un espectacle teatral patatufantàstic on podreu viure en directe una història original, divertida, màgica i sorprenent per a grans i per als més petits. Ha arribat la patatumania!

Una coproducció del Grec 2014 Festival de Barcelona i Únics Produccions.

Autoria Àngels Bassas
Adaptació teatral Àngels Bassas
Direcció escènica Benjamí Conesa
Direcció artística Lluís Juanet, Àngels Bassas
Intèrprets Moi Aznar, Ramon Balasch/ Toni Figuera, Àngels Bassas, Aina Quiñones, Cris Vidal

Full data

Figurins i cartells Pedro Rodríguez
Caracterització Tere Afan
Coordinació tècnica Carles Merodio
Administració Ana M. Montero
Producció executiva Únics Produccions
Cap de producció Gisela Juanet
Premsa Mònica Beneyto
Distribució Únics Produccions

Escenografia Mònica Galvez i Elia Pérez
Vestuari Montse Gràcies i Leo Quintana
Música Juan Flores, P.J. Hermosilla i Marcel Botella
Direcció musical Ramon Balasch
Disseny d’il·luminació Aleix Ramiza

News

Cicle

Useful information

Season: 2013-2014

19 i 20 de juliol

18 h

Sala OM

12€

Running time: 60 minuts

More

GREC 2014

 

 

Related

We use our own and third-party cookies to improve our services by analyzing your browsing habits. We consider that by continuing to use this site, you are agreeing to the use of cookies. You can change the settings and obtain further information here.

x