Breach /briːtʃ/ (n) Violació o infracció d’una norma o llei; ruptura en una relació; escletxa, fissura, bretxa. (v) Acte d’emergir a la superfície.

Quan una mà que toca es converteix en una mà que abusa? Per què després d’una agressió sexual solem sentir vergonya i culpa? A través d’un llenguatge de cos i so, Som Noise ens convida a un espai d’ambigüitat entre el plaer i el dolor, l’erotisme i la violència i la submissió i l’empoderament per arribar a un diàleg sobre els casos de violència sexual i el sistema de violències masclistes.

Som Noise s’acull a la vibració de la música i el moviment. La companyia emergent es crea a finals de 2017 quan la credora catalana Thaïs Julià i l’argentí Mati Muñoz s’uneixen després d’haver tocat juntes en un grup musical. A finals del 2018 inicien la creació de la seva primera peça amb la integració de la creadora alemanya Vivian Friedrich com a dramaturga i dinamitzadora artística. Sota el títol de Breach, aquesta creació treballa amb els llenguatges de la corda llisa; la música en viu -amb percussió electrònica i espais sonors- i la performance amb un fluid no-newtonià.

La identitat del projecte recau en la reivindicació d’un circ polític i experimental. S’hi procura un llenguatge honest que sigui narratiu i que defugi del consum, basant-se en el risc, la investigació dramatúrgica i la co-autoria.

No recomanat a menors de 12 anys

Idea original Thaïs Julià / Autoria Thaïs Julià, Vivian Friedrich, Mati Muñoz / Performance Thaïs Julià i Mati Muñoz / Dramatúrgia i dinamitzadora artística Vivian Friedrich / Disseny il·luminació Gabriela Bianchi / Suport a la direcció Marc Vilajuana i Rafa Jagat / Creació musical Mati Muñoz i Som Noise / Suport musical Marc Vilajuana i Bru Ferri /  Espai escènic Yaiza Ares / Vestuari Paula Arenas, Aida Almacellas i Clàudia Garcia / Suport a la producció LaBonita / Visuals Manel Buch, Clara Pedrol, Irene Prada, Jordi Plana, Sabine Greppo i Roger Clanchet / Fotografia Clara Pedrol / Agraïments Maria Paz Marciano, Serge Borras, Jean-Marc Broqua, Jordi Solanell, Johnny Torres i Nini Gorzerino
Coproducció Mercat de les Flors / Suports circusnext+, Europa Creativa, La Grainerie, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Institut Català de les Empreses Culturals, La Central del Circ, L’Estruch Fàbrica de Creació, Konvent, LaBonita, Artcena (CIRCa), Spanish Case (Cirkostrada Network) La Lleialtat Santsenca, Teatre La Lira, Auditori de Sant Martí, L’Escorxador de Lleida, Teatre Principal de Terrassa i CircoaEscena

Coproducció Mercat de les Flors

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x