EPIC, un viatge cap a un infinit –un camí que mai acaba– parla del mític encreuament entre Orient i Occident: la llegenda, la decadència i l’esperança. El Mediterrani com a origen d’antigues identitats, d’una riquesa de successos constants, d’un permanent camí que entrebarreja el passat i el present, és el marc contextual d’aquest viatge.
Una filera incessant de persones que provenen d’un mateix lloc i caminen cap a una mateixa direcció – flux d’ètnies, idees, sensacions i conceptes – és el centre de l’esdeveniment escènic i font des de la qual sorgeixen els protagonistes en escenari i amb la qual després interactuen.
Direcció Sharon Lavi
Direcció musical Yaron Engler
Coreografia Sharon Lavi amb la col·laboració de Mandy Kol, Laia Molins i Anna Llombart
Música Yaron Engler, M. D. Leontovych, J.S. Bach i A. Vivaldi
Ballarins David Beneito, Sharon Lavi, Anna Llombart, Laia Molins, Agnès Padrós, Estefanía Porqueras, Rubén Sánchez, Sara Vázquez
Covers Isabel Lasa, Linda Maestrini, Jose Sala
Músics Pedro Locubiche, Albert Mallorca, David Marroquín, Vesselin Mitev, Joan Miquel Pérez, Cristina Quintanilla, Roger Raventós, Tato Sassone, Daniele “Ubjk” de Stasio, Norman Jankowski
Disseny de so Jordi Salvadó i Roc Ibàñez
Disseny de llums Jordi Pérez
Disseny de vestuari Isabel Lasa i Montse Garreta
Confecció de vestuari Costurart
Producció Tapeplas
Amb el suport Mercat de les Flors; Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, Generalitat de Catalunya
D’origen jueu/romanès, Sharon Lavi, director, coreògraf i ballarí, va créixer entre Israel i Amèrica del Sud. La seva recerca d’un tap dance avantguardista ha continuat a Barcelona a partir de finals de l’any 2001. El 2002 va crear la companyia Tapeplas, amb un estil únic i segell particular de música i dansa, que dintre d’un llenguatge contemporani de percussió de peus i moviment busca la conjunció entre cultures ètniques (mediterrànies i clàssiques) i europees.
Temporada: 2009-2010
29, 30 de desembre de 2009 i 1 – 3 gener de 2010