16 i 17 de febrer
Dins del festival IDN - Imatge, Dansa i Nous Mitjans
Trinity narra el viatge d’un cos que travessa diferents estats de percepció de l’espai. Un cos en moviment que roman estretament vinculat a un entorn reactiu a les seves accions, que al mateix temps que li acompanya, li proposa una travessia entre paisatges i textures audiovisuals. La retroalimentació nascuda d’aquest vincle fonamental és el que permet la manifestació dels elements en l’espai i la seva mútua coexistència.
Aquesta peça neix com a part d’un procés de recerca i creació presentat per primera vegada en la present edició de IDN. La proposta tracta d’integrar de forma transparent en escena i en la seva pròpia narrativa l’ús de la tecnologia, mantenint al mateix temps uns alts nivells d’interacció en temps real entre els seus tres components: moviment, so i imatge.
Iris Heitzinger.Estudia a l’Anton Bruckner Privatuniversität (Linz) i continua la seva formació a Anglaterra, Holanda, Bèlgica i Finlàndia. Des de llavors ha col·laborat com a intèrpret freelance amb diferents artistes i companyies. A part del seu treball com a ballarina, Iris imparteix classes i tallers de dansa contemporània, improvisació i treball en diversos països. És cofundadora del guinea pig collective (www.gpigs.com) i crea els seus treballs individuals amb el nom Miss Luiss Twisted (http://missluisstwisted.gpigs.com).
Iris resideix a Barcelona on contínua investigant en el seu propi llenguatge artístic en col·laboració amb artistes de diferents àmbits.
Oscar Sol. Dedicat a les arts visuals i a la tecnologia interactiva en la qual s’inicia l’any 2007 després de realitzar un internship amb la companyia de dansa interactiva Troica Ranch i el col·lectiu Lemur a Nova York. Com a creador visual s’especialitza en el desenvolupament de visuals generatius en temps real amb l’eina de programació Jitter (Max/Msp). L’any 2009 inicia el projecte col·lectiu Electronic Performers amb una peculiar visió de l’ús de la interactivitat tant en la seva vessant escènica com instalativa, i participa en diversos esdeveniments a nivell nacional i internacional. En aquests últims anys ha col·laborat amb el col·lectiu audiovisual Lectrovision, Álex Posada (hangar.org), Eric Singer (Lemur, NYC), Cristian Vogel, Nikola Bahna i en performances interactives amb la cantant londinenca Bishi.
Ramón Prada (aka Vittus). Músic i compositor amb una àmplia i sòlida formació clàssica, la seva música eclèctica ha traspassat fronteres fusionant estils i obrint-se a la incorporació de les noves tecnologies. Ha compost i estrenat obres per a orquestra dins i fora d’Espanya, amb una gran acollida per part de la crítica i el públic. Ha treballat com a músic i compositor per a artistes com Hevia, Víctor Manuel, Joaquín Pixán… i és autor de música simfònica, bandes sonores, música de cambra i espais sonors per a l’escena. Les seves obres s’han tocat en escenaris d’arreu del món, i les seves composicions dels darrers anys, tocades des de Xangai fins a l’últim LEV Festival, utilitzen l’electrònica i la manipulació en viu del so i la imatge per exposar el seu particular univers sonor, que inclou instruments acústics, gravacions de camp i sons minimalistes de l’electrònica més experimental. www.ramonprada.com
Direcció Oscar Sol / Iris Heitzinger
Producció Electronic Performers
Coreografia Iris Heitzinger
Interpretació Iris Heitzinger
Música Ramón Prada/Vittus
Disseny interactiu Oscar Sol
Visuals Oscar Sol
Vestuari Ariadna Papiol
Producció Electronic Performers
Amb la col·laboració NU2’s Associació per la creació i el Graner/ Mercat de les Flors
Temporada: 2012-2013
16 i 17 de febrer
20.30h (dg, 18h)
Sala MAC
Preu 6 – 12 €